Tehnică agricolă în leasing de la MAIB-Leasing • OCN MAIB-Leasing S.A.
Tehnica agricola in leasing

Tehnică agricolă în leasing de la MAIB-Leasing

14.05.2019

Operațiunea de leasing este percepută în marea parte ca finanțare de automobile, însă tendința diversificării finanțării în leasing continuă, iar spectrul de bunuri finanțate se lărgește. Acum iei în leasing nu doar automobile, sau echipamente și utilaje, dar și tehnică agricolă – tractor, plug, cultivator, semănătoare, remorci etc.

Știm că succesul domeniului agricol este bazat pe tehnologizare şi modernizare. Tehnica agricolă performantă și ecologică contribuie considerabil la obţinerea unor producţii calitativ superioare şi rentabile, dar și la limitarea consecinţelor ecologice nefavorabile! Din acest motiv tot mai mulți agricultori își doresc tehnică de calitate, iar o soluție potrivită pentru a realiza aceasta este finanțarea în leasing sau finanțarea tehnicii agricole, procurate în sistem de credit de către agenții economici din agricultură!

Dacă te întrebi cât de complicată este procedura, stai liniștit, procedura de finanțare de tehnică agricolă la MAIB-Leasing e la fel una simplă și rapidă. MAIB-Leasing a creat cele mai simple condiții pentru a putea beneficia de un leasing pentru procurarea de tehnică agricolă. Ba mai mult, Compania MAIB-Leasing susține producătorii autohtoni și înțelege importanța acestui sector într-o țară agrară ca Republica Moldova.

Dacă te-ai decis să schimbi tehnica agricolă învechită pe una nouă, sau să-ți deschizi o afacere în domeniul agrar și vrei să apelezi la servicii de finanțare, atunci finanțarea de la MAIB-Leasing este cea mai bună soluție pentru domeniul agro!

Condiții de finanțare oferite de MAIB-Leasing sunt practic cele mai avantajoase pe piața din țara noastră:

  • Avans minim de la 30%;
  • Perioada de finanțare maximă pentru tehnica nouă – 60 luni, uzată – 48 luni;
  • Asigurare anuală la cote de asigurare avantajoase.

Tehnică agricolă în leasing de la MAIB Leasing pentru un sezon agricol mai bun.

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 10.08.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 19.7400 19.7321
USD 19.3300 19.2960
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing