Istoria • OCN MAIB-Leasing S.A.

ISTORIA
COMPANIEI

O.C.N MAIB-LEASING S.A. este prima companie de leasing din țară, care și-a început activitatea în anul 2002. Este compania-fiica a BC Moldova-Agroindbank – cea mai mare și stabilă bancă din Moldova.

Scopul creării companiei a fost dezvoltarea în Republica Moldova a serviciului de leasing, un serviciu financiar competitiv și larg răspândit în întreaga Europa.

MAIB-Leasing S.A. este o companie unic poziționată, din start orientată strategic spre a deveni lider pe piața autohtonă.

Activele noastre principale sunt reputația și angajații, fapt pentru care depunem maximum efort pentru a crea o atmosferă pozitivă de lucru bazată pe onestitate, respect și loialitate.

Poziția noastră de lider se fundamentează pe posibilitatea de a gestiona efectiv cu noi înșine și de a presta servicii de calitate clienților, realizând rațional și eficient tot ce ne propunem.

Cu ajutorul nostru aveți posibilitatea să perfectați rapid și ușor obiectele procurate în leasing, de orice sumă, și să primiți consultații de calitate superioară privind serviciile de leasing și avantajele acestora.

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 20.21 20.0532
USD 17.36 17.2985
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing