Prima companie de leasing din țară împlinește 20 de ani! • maib leasing

Prima companie de leasing din țară împlinește 20 de ani!

10.09.2022

Maib leasing, prima companie din Moldova care a implementat și dezvoltat serviciile de leasing, a ajuns la cea de-a 20-a aniversare.

În cei 20 de ani de activitate, scopul companiei a fost cel de a seta standarde înalte de calitate și performanță în domeniul soluțiilor de finanțare. Astfel, leasing-ul a devenit un instrument accesibil, comod și facil, atât pentru persoanele care doresc să achiziționeze un bun valoros pentru a-și îndeplini un vis, cât și pentru cei care îl utilizează pentru a pune startul unei afaceri de succes sau îmbunătățesc una deja existentă.

Fie că vorbim despre achiziționarea unui automobil sau vehicule comerciale, tehnică agricolă, de construcții sau orice alt tip de utilaj, maib leasing este acolo pentru clienții săi cu oferte avantajoase și promoții speciale.

Viteza cu care se dezvoltă serviciul de leasing și încrederea în acesta sunt confirmate de cei peste 3 mii de clienți mulțumiți, din care 2 mii  au apelat repetat la maib leasing.

20 de ani ai maib leasing în cifre mai indică peste 5 mii de tranzacții finanțate, inclusiv cca 2 mii finanțări pentru dezvoltarea afacerilor.

Zi de zi, maib leasing susține afacerile autohtone și visele clienților săi, chiar și atunci când pare imposibil, soluția este mereu găsită de profesioniști. Așa, maib leasing a ajuns să-și creeze propria „listă a recordurilor”, printre care cel mai deosebit bun finanțat de companie a fost un avion, costul celui mai scump utilaj finanțat a fost de 1.5 milioane Euro, iar cel mai extravagant autoturism finanțat a fost un Bentley Continental Flying Spur.

Toate acestea au fost posibile inclusiv datorită efortului continuu de a crește performanța și viteza deciziilor, comoditatea și facilitatea serviciilor, relevanța soluțiilor și de a dezvolta cele mai înalte standarde de calitate în domeniul leasingului.

Ritmul de creștere al maib leasing poate fi în mod sigur definit – Leasing la puterea 20!

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 01.12.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 20.5000 20.1876
USD 19.6700 19.4889
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing