Suntem alături de clienții noștri! • maib leasing

Suntem alături de clienții noștri!

25.03.2020

MAIB-Leasing nu rămâne indiferentă la situația în care se află țara noastră la moment. Vrem să ne susținem clienții de aceea anunțăm o serie de măsuri de sprijin!

În acest scop, oferim clienților noștri, atât persoane fizice, cât și juridice, care se confruntă cu dificultăți legate direct de pandemia COVID-19, soluții pentru a reduce efortul de rambursare.

Mai exact, clienții ale căror venituri sunt afectate temporar de efectele pandemiei, pot beneficia de proceduri de amânare a ratelor lunare pentru lunile martie-mai 2020.

Mai mult! Clienții MAIB-Leasing nu vor achita pentru ratele respective nici penalități și nici comisioane pentru prelungirea termenilor de achitare!

Pentru a depune solicitarea de amânare a ratelor din această perioadă, este necesar să completați Cererea de Amânare Plăți și să o trimiteți la adresa de e-mail info@leasing.md

Solicitările primite vor fi analizate de specialiștii noștri individual, în coordonare cu fiecare client.

În același timp, încurajăm clienții care au posibilitate, ca să-și achite în continuare ratele de leasing, utilizând în acest scop oricare din metodele de plată disponibile, dar în special transferurile la distanță.

Doar împreună vom depăși această perioadă dificilă pentru întreaga societate. Sănătate multă vă dorim!

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 31.01.2023

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 20.4800 20.4427
USD 18.8500 18.7625
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing