MAIB-Leasing oferă  finanțare în leasing pentru afacerea ta • OCN MAIB-Leasing S.A.

MAIB-Leasing oferă  finanțare în leasing pentru afacerea ta

20.10.2019

Vrei să fii tu cel care produce, sau cel care vine cu ceva nou pe piață, dar este tot mai greu să faci față cheltuielilor enorme care apar atunci când începi să creezi și să dezvolți o afacere? La acest capitol, soluția e MAIB-Leasing, compania de finanțare în leasing care te poate susține în tot ce ți-ai propus.

Leasing-ul în Moldova la moment este la un nivel destul de stabil și popularitatea acestuia crește an de an. Multe companii aplică pentru finanțarea în leasing pentru a-și dota afacerea cu utilajul necesar, diverse echipamente, sau leasing-ul auto. Deci, leasing-ul devine într-o oarecare măsură colacul de salvare a multor startup-uri, sau a companiilor mai mici cu buget modest și oferă posibilitatea celor care au nevoie de o susținere financiară pentru realizarea necesităților companiei.

Condițiile de leasing sunt simple, iar finanțarea în leasing o poți obține în timp rapid, cu un pachet minim de documente. Cel mai accesibil leasing din Chișinău îl găsești la MAIB Leasing, atât pentru a procura echipamentele și utilajele necesare, cât și pentru a procura automobile pentru compania ta. Leasing-ul auto oferă condiții bune atât pentru mașini noi, cât și rulate, iar mai nou și pentru mașinile eco (hibryd și electrice).

Optează pentru un leasing auto și beneficiază de condiții optime și avantajoase pentru afacerea ta!

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 10.08.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 19.7400 19.7321
USD 19.3300 19.2960
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing