MAIB-Leasing – a ta companie de leasing în Moldova • OCN MAIB-Leasing S.A.
A ta companie de leasing

MAIB-Leasing – a ta companie de leasing în Moldova

02.05.2019

Piața de leasing auto în Moldova este în creștere, fiind în faza de maturizare continuă. În acest context, compania MAIB-Leasing, prima companie de leasing din Chișinău, în fiecare zi depune efortul necesar pentru a oferi cât mai multe avantaje și soluții complete de finanțare pentru procurarea de automobile (auto noi și rulate, procurate din țară sau de peste hotare), a echipamentelor și utilajelor, tehnicii agricole etc.

Fiind fondată în anul 2002, având o experiență de aproape 20 ani pe piață, MAIB-Leasing este compania care stă în fruntea clasamentului printre companiile ce oferă finanțarea mașinilor în leasing. Astfel, MAIB-Leasing susține dezvoltarea afacerilor, atât oferind condiții avantajoase, cât și simplificând procedura de examinare a ofertelor leasing-ului auto. Acum operațiunea de finanțare în leasing este accesibilă și operativă pentru cei ce depun pe www.leasing.md o cerere de leasing pentru a achiziționa unele bunuri destinate business-ului, precum și oferind cele mai avantajoase condiții de leasing auto pentru persoane fizice.

Deci, dacă ai nevoie de finanțare în leasing pentru achiziționarea unei mașini, a echipamentelor și utilajelor sau a altor bunuri nu ezita să soliciți un leasing de la MAIB-Leasing. Acum este mai mult decât simplu, iar să-l primești este mai mult decât ușor. Te poți convinge completând rapid cererea de finanțare pe leasing.md.

MAIB-Leasing este gata să devină partenerul tău și poate oferi sursa de finanțare ori de câte ori ai nevoie, venind mereu cu soluții de finanțare complete și cu cel mai ieftin leasing din Chișinău.

Pentru un leasing la condiții avantajoase, puteți apela cu încredere la compania MAIB Leasing!

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 10.08.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 19.7400 19.7321
USD 19.3300 19.2960
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing