Leasing auto de la MAIB-Leasing • OCN MAIB-Leasing S.A.
Leasing auto

Leasing auto de la MAIB-Leasing

03.05.2019

Dacă planifici să iei un automobil în leasing, trebuie să ai mare grijă atunci când alegi compania de leasing, deoarece nu toate îți pot oferi soluțiile de finanțare în leasing auto potrivite și nici siguranța de care ai nevoie.

MAIB-Leasing vine cu soluții complete și avantajoase pentru cel mai ieftin leasing auto și nu doar. Mai mult, acestea sunt nu doar avantajoase, dar clare și transparente, fără costuri ascunse. La fel, MAIB-Leasing aplică principii corecte de calcul a ratei dobânzii, în corespundere cu soldul efectiv al datoriei.

Procedura unui leasing auto la MAIB-Leasing este una foarte rapidă, aceasta poate fi realizată în termen de o oră. Dacă ai ales automobilul și dispui de avansul minim necesar, în aceeași zi poți pleca la volanul automobilului dorit.

Și dacă te întrebi cum se face, simplu! Printr-un contract de vânzare-cumpărare, care este încheiat concomitent cu contractul de leasing auto și chiar dacă automobilul este înregistrat după MAIB-Leasing, clientul primește obiectul în utilizare completă, cu drepturi depline, achitând rate lunare egale, iar atunci când este achitată ultima rată este înregistrat și dreptul de proprietate. MAIB-Leasing îți propune cele mai avantajoase condiții de leasing auto și nemijlocit, cea mai bună ofertă de leasing auto.

Dacă în planurile tale se regăsește intenția de achiziționare a unei mașini în leasing, atunci MAIB-Leasing este compania care îți poate oferi finanțare.

Te-ai decis? Atunci aplică pentru un leasing auto de la MAIB Leasing. Avem în spate ani de experiență, angajați profesioniști și nenumărați clienți mulțumiți. Profită de mașini în leasing în Chișinău sau auto leasing oriunde în Republica Moldova!

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 10.08.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 19.7400 19.7321
USD 19.3300 19.2960
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing