Lease-Back – o nouă soluție de finanțare pentru leasing auto • OCN MAIB-Leasing S.A.
Lease-Back de la MAIB-Leasing

Lease-Back – o nouă soluție de finanțare pentru leasing auto

06.05.2019

Când ai nevoie de bani, dar nu vrei să apelezi la rude, cunoscuți, prieteni, sau să soliciți un credit de la bancă, te salvează bunurile tale. Dacă deții un bun (ex. automobil) și ai nevoie de mijloace bănești, acesta te poate salva. Poți vinde automobilul tău printr-un contract de leasing auto în Chișinău, primești banii de care ai nevoie și te poți folosi în continuare de acesta. O astfel de formă de finanțare este operațiunea de lease-back. Lease-back-ul este o formă atractivă și utilă de finanțare atunci când ai cel mai mult nevoie de bani.

Cum are loc? Deci, compania de leasing procură automobilul tău, tu primești banii de care ai nevoie, dar mașina rămâne la tine, iar la finele contractului de leasing redevii proprietarul ei, îți place perspectiva acestei forme de finanțare? Atunci vino la MAIB-Leasing pentru a opta pentru cel mai avantajos leasing auto!

MAIB-Leasing acceptă un spectru destul de larg de bunuri pentru lease-back. Acesta include autoturisme, camioane și autobuze, utilaje de producere și ambalare, din diferite ramuri ale economiei, tehnică agricolă, bunuri imobile și altele. Principala cerință este ca bunul să fie unul lichid, care poate fi ușor vândut pe piața internă și poți beneficia de un leasing auto avantajos în Republica Moldova.

Te întrebi cum poți ști că bunul tău e unul numai bun pentru a apela la lease-back? Îl evaluezi! Evaluarea este oferită gratuit de către MAIB-Leasing și va fi efectuată de către experții companiei cât se poate de operativ.

Chiar dacă încă stai pe gânduri, îți prezentăm și pricipalul avantaj a lease-back-ului și anume, beneficiarul poate obține rapid accesul la sursele financiare de care are nevoie și nu pierde dreptul de utilizare al bunului, pe care îl gestionează în continuare, deși acesta este în proprietatea companiei de leasing.

MAIB-Leasing este compania cu cele mai bune condiții leasing auto de pe piață pentru persoane fizice.

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Curs valutar la data: 10.08.2022

Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 19.7400 19.7321
USD 19.3300 19.2960
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing