OCN MAIB-Leasing S.A. • Finanțare în leasing pentru afacerea ta
Finantare pentru afacerea ta

Finanțare în leasing pentru afacerea ta

27.04.2019

Când deții o afacere, problema procurării echipamentelor și utilajelor este mereu actuală. Pentru că întreținerea și reînnoirea lor este foarte costisitoare, finanțarea în leasing poate deveni o adevărată salvare. Ba mai mult, finanțarea în leasing poate deveni și o metodă avantajoasă ca să-ți extinzi afacerea, de ce nu?

Ori de câte ori ai nevoie de echipamente și utilaje pentru afacerea ta, cea mai bună soluție este leasing-ul, iar MAIB-Leasing vine în ajutor!

MAIB-Leasing este compania care îți poate oferi finanțare la cele mai bune condiții, fiind partenerul de încredere pentru tine și business-ul tău.

Dacă te întrebi de ce MAIB-Leasing? Simplu.

MAIB-Leasing este compania de finanțare care îți oferă siguranța de care ai nevoie, sprijinul și condiții avantajoase, având o echipă de profesioniști care vine cu sfaturi necesare și te ghidează corect atât în momentul depunerii solicitării de leasing, cât și pe tot parcursul duratei leasing-ului.

Pentru că, MAIB-Leasing este compania care are experiență, valoare și verticalitate.

Pentru că este o companie de leasing din Chișinău, care muncește zi de zi pentru ați putea satisface cerințele la maxim.

Când ai nevoie de echipamente și utilaje în leasing te poți baza în totalitate pe MAIB-Leasing, compania de finanțare care îți satisface dorințele și te susține.

 

Noutati Similare

0800 88888

0800 88888

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram
Cotatii MAIB Cotatii BNM
EUR 20.41 20.3375
USD 17.58 17.5407
Arhiva cotatii >>

Calculator leasing

Calculator leasing